Slabe novice imam zate če si pri Triglavu ali AS

Slabe novice imam zate če si pri Triglavu ali AS

Te dni so zavarovanci Zdravstvene zavarovalnice Triglav prejeli obvestilo, da se viša premija dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja.
Triglav sledi napovedi zavarovalnice Adriatic Slovenica, ki bo premijo podražila marca letos. Na Vzajemni za zdaj ne razmišljajo o podražitvi premije, čeprav opozarjajo, da z dopolnilnim zavarovanjem ustvarjajo izgubo.

Mnogi zavarovanci Zdravstvene zavarovalnice Triglav so te dni slabe volje, saj so v domači nabiralnik dobili obvestilo, da se draži dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Nova osnovna mesečna premija dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja bo za vse njihove zavarovance (nove in stare) po 1. februarju znašala 28,99 evra.

 

podrazitev

 

Adriatic Slovenica draži z marcem

Konec decembra je s podobnim pojasnilom podražitev premije dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja napovedala zavarovalnica Adriatic Slovenica (AS). Kot so takrat zapisali v sporočilu za javnost, bodo premijo povišali 1. marca. Osnovna mesečna premija bo višja za en evro in bo znašala 29,34 evra.

Vzajemna zaenkrat še ne draži

V Vzajemni o spremembi premije ta trenutek še ne razmišljajo, bodo pa natančno spremljali dodatne obremenitve, ki jih na dopolnilno zavarovanje prenašajo odločitve zdravstvene politike. Zadnja sprememba premije pri Vzajemni je bila marca 2014, ko se je znižala. Od takrat premija znaša 27,62 evra oziroma 26,79 evra s 3-odstotnim popustom.

To so osnovne premije dopolnilnega zavarovanja po napovedani podražitvi:
Vzajemna – 27,62 evra
Triglav – 28,99 evra
Adriatic Slovenica – 29,34 evra

Ce se niste zavarovanec Vzajemne, to nemudoma naredite z 2 kliki. Letno boste prihranili cca 25 € pa se darilo boste ob tem prejeli v visini 25 do 35 € odvisno kje ga bste zeleli izkoristiti.

Zakaj bi plačeval dražje za isto uslugo?
Piši mi na info@asikurans.si in to urediva na eleganten način 😉

Ocenite to stran

Ocenite to stran