[sibwp_form id=4]

Prijavite se na brezplačne video nasvete. Kako zaščitit sebe in svojo družino.

Življensko zavarovanje

Življenjsko zavarovanje predstavlja temelj vaše celotne finančne strategije in trdne temelje vaše finančne varnosti, hkrati pa omogoča, da si načrtujete prihodnost.

Če je kdorkoli finančno odvisen od vas, je skoraj gotovo, da potrebujete življenjsko zavarovanje oziroma sploh si ne morete privoščiti, da ste brez njega.

Življenjsko zavarovanje zagotavlja vaši družini denar po vaši smrti. Ta denar nadomešča vaš dohodek in lahko pomaga vašo družino obvarovati pred velikim finančnim kaosom, ki bi lahko doletel vašo družino v primeru vaše prezgodnje smrti. S tem denarjem bo družina lahko plačevala dnevne stroške, hipoteko ali varčevala za šolnino vaših otrok. Več kot le to – denar, ki ga bo vaša družina prejela v primeru vaše prezgodnje smrti, ni obdavčen. Večina Slovencev potrebuje življenjsko zavarovanje. Da ugotovite, ali ga potrebujete tudi vi, morate razmisliti o najhujšem scenariju. Kako bi shajali vaši najbližji, če bi vi jutri umrli?

Ali bi imeli dovolj denarja za plačilo vaših zadnjih stroškov (pogreb, zdravstveni stroški, davki ipd.)?
Ali bi lahko shajali ob nenehnih življenjskih stroških, kot so najem ali hipoteka, hrana, oblačila, stroški prevoza itd.?
Kaj pa dolgoročni finančni cilji?
Bi lahko vaš preživeli partner privarčeval dovolj denarja za šolnino vaših otrok ali zaudoben pokoj brez vašega prispevka h gospodinjstvu?

Resnica je, da se je po izgubi najbližjega treba boriti. Vendar ni potrebe, da bi bil vaš čustven boj obtežen s finančnimi težavami.

Življenjsko zavarovanje vam pomaga doseči, da so ljudje, ki jih imate radi, finančno preskrbljeni, četudi vas ni tam, da bi skrbeli zanje.

Zavarovanje kritičnih bolezni

Zavarovanje kreditov

Zavarovanje samoplačniških storitev

Upokojenci

Nezgodno zavarovanje

Zdravstveno zavarovanje

Premoženjsko zavarovanje

Zavarovanje odgovornosti podjetja

Zavarovanje poslovnih rizikov

Pravna zaščita

Turistično zavarovanje v tujini

Avtomobilsko zavarovanje

Izračunajte si koliko zavarovalnega kritja nujno potrebujete!

Želite živeti brez skrb? Pridobite brezplačen finančni načrt!

5 (100%) 6 votes