Zgodba o Eleni

Moje ime je Elen in s to izjavo želim pomagati ljudem s prepričanjem da je to ena od pomembnejših odločitev v mojem življenju in potrditev da sem se prav odločila.

Stara sem 27 let in pred 6 meseci zbolela za hudo boleznijo, rak ščitnice. Imam hčerko staro 2 leti in verjemite mi da prva misel je bila ta, kakšna bo njena prihodnost če ne bom mogla za njo poskrbeti.

Pred 3 leti je prišel k meni zastopnik Aljoša Kocjančič in mi svetoval produkt z kritjem hudih bolezni. Čeprav sem na začetku malo oklevala (češ da se meni to ne more zgodit saj sem še mlada) sem se za to odločila saj sem po poklicu tudi medicinska sestra in se zavedam pomena obolelosti za hude bolezni.

Med dobo plačevanja sem zavarovanje tudi želela prekiniti, vendar mi je g.Kocjančič spet poudaril pomen, tako da sem za določeno obdobje premijo samo zmanjšala in obdržala zavarovanje. Ko si najmanj pričakuješ te doleti točno to kar si najmanj želiš. Začela sem si ustvarjat družino in življensko okolje, nakar me doleti nepričakovana bolezen. Dolgotrajno zdravljenje s seboj prinese tudi zmanjšan prihodek, stroški se pa še povečajo.

V predalu sem imela rešitev za vse moje finančne težave. Z g.Kocjančičem sva izpolnila izjavo in priložila zdravstveno dokumentacijo poslala na zavarovalnico in dobila sem izplačilo zavarovalnih vsot kot je bilo dogovorjeno na pogodbi. Zahvaljujem se g.Kocjančiču za njegovo svetovanje in pravo ravnanje v pravem trenutku.

Sedaj se bolj verjamem v pomen življenskih zavarovanj in z vsemi delim svojo zgodbo in jim svetujem naj si zagotovijo socialno varnost sebe, otrok in svoje družine.

1 (20%) 1 vote